انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 131
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 131
بازدید ماه : 8444
بازدید کل : 136988
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

...:::: کشف پروتئینی که نقش مهمی در زندگی یا مرگ سلول دارد ::::...

هر سلول در یک ارگانیسم دارای سنسوری است که سلامت محیط داخلی خود را اندازه گیری می گیرد.این "زنگ خطر"در شبکه آندوپلاسمی (ER)؛یافت می شود که قادر به حس استرس سلولی بوده و می تواند پاسخ های نجات یا مرگ سلول را اعمال کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازپژوهشکده مجازی بیوتکنولوژی پزشکی، یک تیم از موسسه تحقیقاتی بیومدیکال ( IRB )، در بارسلون کشف کرده است که پروتئین Mitofusin 2 (Mfn2) داری یک نقش حیاتی در اندازه گیری درست سطح استرس بوده و همچنین در مسیر تعمیر یا مرگ سلول موثر است.
محققان، برخی از مکانیسمهای ملکولی که Mfn2  را به استرس شبکه اندوپلاسمی مربوط می سازد را در آخرین نسخه از مجله علمی EMBO ، منتشر شده توسط سازمان زیست شناسی مولکولی اروپا، نشان دادند.



نظر دهید نظر

...::::درمان به روش طب سوزني موجب كاهش چشمگير هزينه‌هاي درماني مي‌شود::::...

درمان به روش طب سوزني بدون عوارض جانبي و نياز به دارودرماني بوده و با توفيق در زمينه درمان بيماري‌هاي صعب‌العلاج موجب كاهش چشمگير هزينه‌هاي درماني خواهد شد.

 

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازاميد هومن كاظمي"، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران و نماينده فدراسيون جهاني طب سوزني در خاورميانه اظهارداشت:طب سوزني در درمان بيمار‌ي‌ها در دنيا از جايگاه خوبي برخوردار است،افزود: هم‌اكنون تعدادي متخصص طب سوزني در ايران مشغول به فعاليت هستند كه از دانشگاه‌هاي كشور چين فارغ‌التحصيل شده‌اند ضمن اينكه تعدادي از پزشكان نيز با گذراندن دوره طب سوزني در داخل كشور از وزارت بهداشت مجوز فعاليت در اين رشته را دريافت كرده‌اند.

وي در ادامه با بيان اينكه طب سوزني موجب كاهش چشمگير هزينه‌هاي درماني مي‌شود، خاطر نشان كرد: طب سوزني يك روش درماني بدون عوارض جانبي است كه بدون نياز به دارودرماني به درمان بيماري‌هاي صعب‌العلاج مي‌پردازد.

 

"كاظمي" اذعان داشت: سازمان‌هاي بيمه‌گر بايد طب سوزني را تحت پوشش قرار دهند چرا كه با اين روش هزينه‌هاي دارو درماني و جراحي بيماري‌هاي صعب‌العلاج كاهش خواهد يافت.


...::::برگزاري همايش ملي سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان::::...

برگزاري همايش ملي سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان
 
*همایش ملی سلولهای بنیادی و اختلالات بینایی در پژوهشگده زیست فناوری رویان در اصفهان برگزار شد*
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان، در این همایش یک روزه 70 نفر از متخصصان چشم پزشکی و بیولوژیست های کشورمان آخرین یافته های علمی سلولهای بنیادی چشمی برای درمان اختلالات بینایی را بررسی کردند.
دبیر علمی این همایش گفت: 10 مقاله در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شد .
دکتر نصر اصفهانی آشنایی با روند مولکولی تکوین طبیعی چشم ، درمان اختلالات بینایی با سلولهای بنیادی وآشنایی با روند تمیز سلولهای بنیادی به سلولهای شبکیه در شرایط آزمایشگاهی و ساخت چشم اولیه در آزمایشگاه را از اهداف برگزاری این همایش بیان کرد.
دکتر امیر پور عضو هیئت علمی گروه آناتومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این همایش از موفقیت تحقیقات آزمایشگاهی در تمایز سلولهای پیش ساز به سلول های عصبی شبکیه با استفاده از سلولهای اپی تلیال رنگدانه ای چشم وکیکو پروتئین shh خبرداد و گفت : در این روش سلولهای شبکیه به چشم خرگوش تزریق شده و سلولها جایگزین سلول های ضایعه دیده شدند.
وی مدت پژوهش دستیابی به این موفقیت را 2 سال برشمرد و گفت : این دستاورد علمی برای بیماران آسیب دیده عصب چشمی کاربرد دارد.
سه نوع اختلال بینایی شامل شب کوری ، نابینایی مربوط به سن و اشتارگات (شایع ترین اختلال بینایی در سنین پایین و جوانان ) ، از طریق سلولهای بنیادی قابل درمان است.

 


..::::پژوهشگاه رويان به سلولهاي قابل پيوند در انسان براي درمان اختلالات بينايي دست يافت::::...

 

*محقق گروه زيست شناسي تكويني پژوهشگاه رويان گفت: اين پژوهشگاه به سلول‌هاي قابل پيوند در انسان براي درمان اختلالات بينايي و بيماري‌هاي شبكيه به كمك سلول‌هاي بنيادي دست يافته است* به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم؛به نقل ازبنیان،ليلا ستاريان  در همايش سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان اظهار كرد: پژوهشگاه رويان با انجام مطالعات و تحقيقات آزمايشگاهي و حيواني به سلولهاي قابل پيوند رنگدانه دار شبكيه (RPE) دست يافته است.
وي تصريح كرد: در صورت پيوند موفقيت آميز اين سلولها، مي توان به درمان بيماري هايي مانند نابينايي مربوط به سن (AMD) و اشتارگارت (Stargardt) اميد بيشتري داشت.

وي با بيان اينكه اكنون تمام امكانات فناوري و علمي را براي انجام اين پيوند به انسان داريم، گفت: مهمترين مشكل ما براي انجام اين كار مسائل مالي است كه با رفع شدن آن كار پيوند به انسان را آغاز مي كنيم.   

اين كارشناس اضافه كرد: اجازه پيوند سلولهاي بنيادي براي درمان بيماري هاي بينايي توسط كنوانسيونهاي جهاني صادر شده و در اين زمينه كارهاي كلينيكي انساني در دنيا در حال انجام است. 
ستاريان با اشاره به اينكه سلولهاي رنگدانه دار شبكيه قابل پيوند از سلولهاي بنيادي جنيني به دست آمده است، اظهار كرد: روشي را به كار برديم تا اين سلولها به صورت خالص درآمده و عملكرد مناسب داشته وي ادامه داد: پس از پيوند اين سلولها به نمونه موشهاي آزمايشگاهي ثابت شد كه سلولهاي RPE در جايگاه مناسب در شبكيه چشم قرار گرفته و باعث بهبود بينايي شده است.  اين كارشناس با تاكيد بر اينكه امروزه فناوري سلولهاي بنيادي و سلول درماني روشي مهم براي جايگزيني سلولهاي از دست رفته است، گفت: كشورهاي پيشرفته مانند ژاپن سرمايه گذاري زيادي براي پيوند سلولهاي بنيادي به ويژه در درمان اختلالات بينايي مي كند. ستاريان تصريح كرد:ارجحيت براي درمان اختلالات بينايي با سلولهاي بنيادي است و ما نيز بايد در اين جهت حركت كنيم.

...::::مرد نابینا با کمک دندانش بینا شد::::...

یان تیبتس مرد 43 ساله نابینا پس از 16 سال نابینائی؛با کمک یک عمل جراحی عجیب و نادر و با استفاده از<دندانش>توانست برای نخستین بار چهره ی دوقلوهای چهار ساله اش را ببیند.

پزشکان «بیمارستان چشم ساسکس» در بیرمنگام انگلیس موفق شدند با کمک دندان «یان» بینایی را پس از 16 سال به او بازگردانند.
 
«یان» با خوشحالی گفت: تا قبل از اینکه بتوانم فرزندانم را ببینم آنها تنها برایم دو جسم بودند و فقط می‌توانستم از روی صدایشان آنها را از هم تشخیص دهم.
 
«یان» که در گذشته راننده جرثقیل بوده است 16 سال پیش و در اثر یک حادثه و پریدن قطعه ای فلزی به چشمش طی یک دوره دو ساله ابتدا بینایی چشم راستش را از دست داد و سپس طی یک حادثه دیگر بینایی چشم چپ وی نیز دچار آسیب شده و وی بخش اعظم بینایی خود را از دست داده بود.
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت - تی یلم"به نقل از «مدیکال دیلی»، «یان» در ماه دسامبر سال گذشته میلادی در نهایت موافقت خود را با انجام یک عمل جراحی غیر معمول روی چشمانش اعلام می‌کند.
 
این عمل جراحی «استئو ادونتو کراتوپروستزیس» (OOKP) نام دارد. این تکنیک در سال 1963 میلادی توسط یک جراح چشم پزشک ایتالیایی به نام «بنه‌دتو استرامپلی» ارائه شده که طی آن از دندان و استخوان‌های لثه برای نگه داشتن یک مجرای بینایی استفاده می‌شود. مراحل این عمل بسیار پیچیده است و از دو مرحله تشکیل می‌شود که شامل قرار دادن یک لنز پلاستیکی در حفره‌ای در داخل سیلندر بینایی ساخته شده از دندان می‌شود.
 
این شیوه تنها روی بیمارانی موثر است که شبکیه چشم آنها همچنان فعال و سالم است. پس از آن لنز ساخته شده داخل چشم بیمار کاشته می‌شود و از آنجا که این لنز از اندامهای بدن خود بیمار ساخته شده از سوی عضو پس زده نمی‌شود و کاملا پذیرفته می‌شود.
 
در حال حاضر این عمل جراحی در انگلیس تنها از سوی «کریستوفر لیو» در «بیمارستان چشم پزشکی ساسکس» انجام می‌شود اگرچه این شیوه مشابه در ژاپن و اروپا نیز انجام شده است.                            

منبع:ایسنا


...::::رشد بینی روی پیشانی مرد چینی::::...

*عمل های زیبائی در تمام دنیا محبوبیت دارند و افراد زیادی روزانه به جراحان مراجعه می کنند تا بینی خود را کوچک کرده یا فرم آن را تغییر دهند این عمل جراحی می تواند گاهی اوقات به مشکلات بزرگ تبدیل شود* 

یکی از عمل های جراحی که این روزها انجام میشود بزرگ کردن یک اندام زیر پوست بدن است که این عمل جراحی بسیار پیچیده بوده وریسک بالایی دارد. تا به حال افرادی بوده اند که اعضایی مانند گوش خود را زیر پوست رشد داده اند.

به تازگی در چین مردی که تنها نام او "ژیولین" نامیده شده است بینی اصلی خود را در یک سانحه از دست داد و مجبور شد تا یک بینی دیگر برای خود پیدا کند. پزشکان بیمارستان "فوژو" نیز تصمیم گرفتند تا یک بینی برای او بسازند.

عکس مردی بایک بینی در پیشانی,جراحی بینی,ژیولین

این مرد در سال 2012 و طی یک سانحه رانندگی بینی خود را از دست داد از این رو نیازمند یک بینی جدید بود. پزشکان بعد از آنکه نتوانستند بینی او را جراحی کنند تصمیم به ساخت یک بینی زیر پوستش کردند و پیشانی بهترین نقطه بود.

این مرد 22 ساله بخشی از غشاهای اصلی بدنش را در اختیار پزشکان گذاشت تا آن ها به این وسیله بتوانند به یک بینی جدید دست پیدا کنند. این بینی حالا رشد کرده و کاملا شبیه به بینی سالم ولی بر روی پیشانی این مرد است.  پزشکان اعلام کرده اند که در آینده ای نزدیک بینی از پیشانی این مرد جدا شده و به محل اصلی اش باز می گردد.

 


عینک های جدید با تکنیک به کارگیری سنسورهای بسیار حساس و انتقال آن به حسگرهای مغزی به وسیله رابط ها به نابینایان و کم بینایان امکان دیدن داد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، محققان موفق به ساخت سیستمی برای کمک به مسیریابی نابینایی شدند.

پژوهشگران دانشگاه نوادا به کمک طراحی جدید، یک عینک ساختند که با قرار گرفتن آن در جلو صورت فرد نابینا یا کم بینا او را به مسیرهای دلخواه وی هدایت می کنند.

هزینه 140 هزار دلاری این سیستم جدید کمی آنرا غیر قابل دست یافتنی کرده اما تاکنون حدود 550 متقاضی با پرداخت هزینه خواستار تولید آن شدند.

نواتار (NAVATAR) نام این سیستم جدید طراحی شده است که مهندسان آن را قابل نصب حتی در اتومبیلها دانسته و معتقد اند این سیستم که به نقشه جامع گوگل و صل است به صورت راهنما نیز عمل می کند.

این اختراع که کمی غیر عادی به نظر می رسد محققان را به فکر اتصال آن به مغز نابینایان انداخته تا به کمک آن حس ادراکی محیط را نیز بتوانند به آنها منتقل کنند.


...::::برگزاری همایش ملی سلول های بنیادی و اختلالات بینائی در اصفهان::::...

 

همایش ملی سلولهای بنیادی و اختلالات بینایی امروز در پژوهشگده زیست فناوری رویان در اصفهان برگزار شد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"در این همایش یک روزه 70 نفر از متخصصان چشم پزشکی و بیولوژیست های کشورمان آخرین یافته های علمی سلولهای بنیادی چشمی برای درمان اختلالات بینایی را بررسی کردند.
دبیر علمی این همایش گفت: 10 مقاله در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شد .
دکتر نصر اصفهانی آشنایی با روند مولکولی تکوین طبیعی چشم ، درمان اختلالات بینایی با سلولهای بنیادی وآشنایی با روند تمیز سلولهای بنیادی به سلولهای شبکیه در شرایط آزمایشگاهی و ساخت چشم اولیه در آزمایشگاه را از اهداف برگزاری این همایش بیان کرد.
دکتر امیر پور عضو هیئت علمی گروه آناتومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این همایش از موفقیت تحقیقات آزمایشگاهی در تمایز سلولهای پیش ساز به سلول های عصبی شبکیه با استفاده از سلولهای اپی تلیال رنگدانه ای چشم وکیکو پروتئین shh خبرداد و گفت : در این روش سلولهای شبکیه به چشم خرگوش تزریق شده و سلولها جایگزین سلول های ضایعه دیده شدند.
وی مدت پژوهش دستیابی به این موفقیت را 2 سال برشمرد و گفت : این دستاورد علمی برای بیماران آسیب دیده عصب چشمی کاربرد دارد.

سه نوع اختلال بینایی شامل شب کوری ، نابینایی مربوط به سن و اشتارگارت (شایع ترین اختلال بینایی در سنین پایین و جوانان ) ، از طریق سلولهای بنیادی قابل درمان است.


...::::جراحی کاتاراکت به طور قابل ملاحظه ای ریسک مرگ و میر در سالمندان را کاهش می دهد::::...

 *به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از سایت ONE Network با عنوان:جراحی کاتاراکت به طور قابل ملاحظه ای ریسک مرگ ومیر در سالمندان را کاهش می دهد*                                        

مطالعه ای که جدیدا در استرالیا انجام شده است ثابت شده که اصلاح اختلال دید ایجاد شده بواسطه کاتاراکت در سالمندان 40 درصد مرگ و میر را نسبت به سالمندانی که این مشکل را دارند اما جراحی نمیکنند کاهش میدهد

 

 

نویسندگان این مقاله اظهار می کنند که عامل اصلی این کاهش مرگ و میر مشخص نیست اما فاکتورهای دخیل احتمالا شامل سلامت فیزیکی و احساسی
 
 
 
 

 

خوش بینی و بهبود اعتماد به نفس ناشی از زندگی مستقل به دنبال اصلاح نقص بینایی ناشی از کاتاراکت می باشد
 
 
 
 

 

نقطه قوت این مطالعه پیگیری طولانی مدت و مناسب و اصلاح فاکتور های مداخله گر می باشد و نقطه ضعف ان حجم پایین نمونه است.
 
 
 
 

 


Optic Atrophy

...::::پژوهشگاه رویان به سلول های قابل پیوند در انسان برای درمان اختلالات بینائی دست یافت::::... 

*محقق گروه زیست شناسی تکوینی پژوهشگاه رویان گفت:این پژوهشگاه به سلول های قابل پیوند در انسان برای درمان اختلالات بینائی و بیماری های شبکیه به کمک سلولهای بنیادی دست یافته است*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازايرنا ، ليلا ستاريان روز پنجشنبه در همايش سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان اظهار كرد: پژوهشگاه رويان با انجام مطالعات و تحقيقات آزمايشگاهي و حيواني به سلولهاي قابل پيوند رنگدانه دار شبكيه (RPE) دست يافته است.
وي تصريح كرد: در صورت پيوند موفقيت آميز اين سلولها، مي توان به درمان بيماري هايي مانند نابينايي مربوط به سن (AMD) و استارگارت (Stargardt) اميد بيشتري داشت.
وي با بيان اينكه اكنون تمام امكانات فناوري و علمي را براي انجام اين پيوند به انسان داريم، گفت: مهمترين مشكل ما براي انجام اين كار مسائل مالي است كه با رفع شدن آن كار پيوند به انسان را آغاز مي كنيم.
اين كارشناس اضافه كرد: اجازه پيوند سلولهاي بنيادي براي درمان بيماري هاي بينايي توسط كنوانسيونهاي جهاني صادر شده و در اين زمينه كارهاي كلينيكي انساني در دنيا در حال انجام است.
ستاريان با اشاره به اينكه سلولهاي رنگدانه دار شبكيه قابل پيوند از سلولهاي بنيادي جنيني به دست آمده است، اظهار كرد: روشي را به كار برديم تا اين سلولها به صورت خالص درآمده و عملكرد مناسب داشته باشد.
وي ادامه داد: پس از پيوند اين سلولها به نمونه موشهاي آزمايشگاهي ثابت شد كه سلولهاي RPE در جايگاه مناسب در شبكيه چشم قرار گرفته و باعث بهبود بينايي شده است.
اين كارشناس با تاكيد بر اينكه امروزه فناوري سلولهاي بنيادي و سلول درماني روشي مهم براي جايگزيني سلولهاي از دست رفته است، گفت: كشورهاي پيشرفته مانند ژاپن سرمايه گذاري زيادي براي پيوند سلولهاي بنيادي به ويژه در درمان اختلالات بينايي مي كنند.
ستاريان تصريح كرد: ارجحيت براي درمان اختلالات بينايي با سلولهاي بنيادي است و ما نيز بايد در اين جهت حركت كنيم.


...::::سه نوع اختلال بینائی با سلول های بنیادی قابل درمان است::::...

یک متخصص چشم گفت:سه نوع اختلال بیماری شامل شب کوری؛نابینائی مربوط به سن؛اشتارگارت ازطریق سلول های بنیادی قابل درمان است.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازايرنا، دكتر عليرضا دهقاني روز پنجشنبه در همايش سلول هاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان افزود: يكي از اين اختلالات شب كوري يا همان رتينيت پيگمانتوزا (Retinit Pigmentosa) است كه بيشتر سلول هاي استوانه اي را درگير مي كند.
وي با بيان اينكه اكنون درمان خاصي براي اين بيماري وجود ندارد، تصريح كرد: اختلال ديد شب يكي از علائم اصلي اين بيماري است و به مرور زمان پيشرفت مي كند.
متخصص گروه چشم بيمارستان فيض اصفهان اظهار كرد: كاهش تدريجي و پيشرونده ميدان بينايي محيطي نيز از ديگر علائم اين بيماري است.

وي اختلال دوم بينايي را كه با سلول هاي بنيادي قابل درمان است را نابينايي مربوط به سن (AMD) دانست و گفت: اين بيماري علت اصلي كاهش شديد ديد مركزي در افراد بالاي ۵۰ سال است.
اين پزشك متخصص با بيان اينكه اين بيماري شايعترين دليل كاهش بينايي در جوامع صنعتي است افزود: اين بيماري مي تواند سبب كاهش ديد تدريجي شود.

وي بيماري سوم را اشتارگات عنوان و اظهار كرد: اين مورد شايعترين اختلال بينايي در سنين پايين و جوانان است.



...::::آلکالین فسفاتاز جفت انسان نشانگری برای ردیابی سلولهای بنیادی مزانشیمی مغز استخوان::::...

 

*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:آلکالین فسفاتاز جفت انسان نشانگری برای ردیابی سلولهای بنیادی مزانشیمی مغز استخوان*

درحال حاضر، سلول های بنیادی مزانشیمی بالغ (MSCs) برای طیف گسترده ای از روش های درمانی مورد بررسی قرار می گیرند. پیشنهاد شده است که سلول های بنیادی مزانشیمی زمانی که به بافت های آسیب دیده پیوند یا ​​تزریق می شوند، دارای خواص ترمیم کننده می باشند. با این حال، اثربخشی این سلولها در بسیاری از درمان های پیشنهادی هنوز هم مورد بحث است. برای بررسی بیشتر پتانسیل درمانی این سلول ها، ردیابی سرنوشت سلول های منفرد دستکاری شده یا دهنده درارگانیسم میزبان لازم است. مطالعات اخیر آزمایشگاه ما نشان داد که آلکالین فسفاتاز جفت انسان (hPLAP) نشانگری با پتانسیل بسیار زیاد برای ردیابی سلول ها است. با این حال، نگرانی بالقوه مربوط به این نشانگر فعالیت آنزیمی آن است که ممکن است رفتار و تمایز سلول را با هیدرولیز کردن مواد در فضای خارج سلولی و در نتیجه تغییر محیط سلولی تغییردهد. بنابراین، هدف از این مطالعه توصیف سلول های بنیادی مغز استخوان (BMSCs) به دست آمده از موش های F344  hPLAP - ترانسژنیک  (-tg  hPLAP) در مقایسه با BMSCs نوع وحشی (WT) بود. در اینجا، ما نشان می دهیم که BMSCs به دست آمده از موش های اهداکننده tg- hPLAP و نوع وحشی ، از لحاظ مورفولوژی سلولی، میزان بقا، چسبندگی، فنوتیپ ایمنی، تکثیر و همچنین ظرفیت تمایزی پس از شش پاساژ غیر قابل تشخیص هستند. بیان آنزیم نشانگر hPLAP در کشت گسترده آزمایشگاهی، تمایز استخوان، چربی و یا غضروف، یا کشت بر روی زیست ماده های دو یا سه بعدی دچار اختلال نشده است. بنابراین، مطالعه ما تاکیدی براستفاده ازسلول های بنیادی مغزاستخوان نشاندار شده ژنتیکی مشتق از اهدا کنندگان tg- hPLAP برای ردیابی طولانی مدت سرنوشت سلول های بنیادی مزانشیمی پیوندی در طب ترمیمی می باشد.

 

 


...::::شناسایی ژن های معلولیت برای نخستین بار در خراسان جنوبی::::... 
ژن‌هایی معلولیت در بعضی از مناطق برای نخستین‌بار در خراسان جنوبی مورد بررسی و شناسایی قرار گرفته است.

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرگزاری شبستان،استاد دانشگاه‌های ایران و اروپا و سرپرست تیم تحقیقاتی ژنتیک وابسته به سازمان بهزیستی کشور گفت: شناسایی بیماری‌های ژنتیکی در خراسان جنوبی از چهار سال پیش کار خود را آغاز کرده و موفق به کشف ژن بیماری‌ معلولیت شد.


غلامرضا شریفی ریشه‌های ژنتیکی معلولیت اظهار داشت: طراحی شناسایی عوامل ژنتیکی وراثتی از چهار سال پیش و با مشاوره و نظارت بهزیستی خراسان جنوبی صورت گرفته است.


وی ادامه داد: این تحقیق بر روی بیماری‌های ناشنوایی، نابینایی، عقب ماندگی‌های ذهنی و متابولیک و ریشه‌یابی آن‌ها صورت گرفته است.


سرپرست تیم تحقیقاتی ژنتیک وابسته به سازمان بهزیستی کشور افزود: مروری بر تاریخ عقب‎ماندگی ذهنی نشان می‌دهد در هر دوره‌ای از تاریخ، در هر فرهنگ و تمدنی و در همه طبقات اجتماعی افرادی وجود داشته‌اند که از نظر فعالیت اجتماعی پایین‌تر از حد طبیعی بوده و این امر سازگاری آن‌ها را با محیط زندگی‌شان مشکل ساخته است.


شریفی تصریح کرد: تولد کودک معلول و عقب مانده ذهنی به مثابه زنگ خطری برای اجتماع است چراکه این افراد علاوه بر آنکه در پیشرفت جامعه زیاد موثر نیستند به سبب نقص و معلولیت‌شان بار اقتصادی سنگینی را بر خانواده و جامعه تحمیل می‌کنند.

 


...::::فرایندی جدید برای ساخت غشاهای سلولی مصنوعی::::...

فرایندی جدید برای ساخت غشاهای سلولی مصنوعی
محققین با ساخت غشاهای سلولی مصنوعی سعی دارند تا به فهم بهتر عملکردهای غشای سلولی طبیعی برسند و به این منظور با استفاده یک دستگاه میکروسیال موفق به ساخت وزیکول هایی با دولایه غشایی شده اند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان،غشاهای دربرگیرنده و داخلی سلول در بسیاری از عملکردهای سلول دخالت دارند. آن ها عملکردهای متابولیکی متنوع سلولی  را جدا می کنند، مواد ژنتیکی را بخش بندی می کنند و با فعالیت های بیوشیمیایی سلولی جداگانه فرایند تکامل را هدایت می کنند. هم چنین این غشاها بزرگترین و پیچیده ترین ساختارهایی هستند که سلول سنتز می کند. شناخت و درک ده ها عملکرد بیوشیمیایی مختلف غشاهای سلولی نیاز به داشتن توانایی ساخت مدل های سینتتیک این ساختارهای چندلایه پیچیده دارد.

دکتر Paegel می گوید: ساختن لایه به لایه غشاها به ما اجازه می دهد سلول های سینتتیک با پیجیدگی های غشایی دلخواهمان  در مقیاس مولکولی و فوق مولکولی بسازیم، ما اینک قادر هستیم ترکیب مولکولی لایه های داخلی و خارجی غشای دو لایه سلولی را کنترل کنیم، حتی می توانیم غشاهای چند لایه ای بسازیم که پوشش هسته سلولی را شبیه سازی می کنند.

محققین یک دستگاه میکروسیالی طراحی کرده اند که شامل یکسری فنجان های میکروسکوپی است که هر کدام یک قطره آب را درون حمامی از روغن و چربی گیر می اندازد، مولکول هایی که غشای سلولی را تشکیل می دهند. این قطرات به دام افتاده آماده هستند تا به عنوان پایه یکسری لایه های لیپیدی عمل کنند.

قطرات آب پوشیده با روغن برای اولین بار در آب فرو برده می شوند. به نحوی که  در محل ارتباط آب/روغن قطره های به دام افتاده برخورد می کنند. دومین لایه لیپیدی قطرات را می پوشاند و آن ها را به وز یکول های تک لایه تبدیل می کند و سپس لایه نهایی چربی روی قطرات به دام افتاده ر سوب می کند و ایجاد وزیکول های دولایه را می کند.

 


...::::تولید غدد اشک و غدد بزاقی در محیط آزمایشگاه::::...

تولید غدد اشک و غدد بزاقی در محیط آزمایشگاه
دانشمندان با استفاده از سلول های بنیادی موش موفق به تولید غدد بزاقی و غدد اشک در محیط آزمایشگاه شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ANI  محققین دانشگاه توکیو بیان کردند که تولید غدد بزاقی و غدد اشک در محیط آزمایشگاه در درمان سندرم چشم خشک و دهان خشک که به دلیل اختلال در عملکرد غدد بوجود می آید، کمک مؤثری خواهد کرد. دکتر Tsuji به همراه تیم تحقیقاتی خود در شرایط آزمایشگاهی دو غده را از سلول های پیش ساز رشد داده و این اندام اولیه را به موش ها پیوند زدند. نتایج نشان داد که اندام های پیوند زده شده با بافت های اطراف به خوبی عمل می کند و به اعصاب و مجاری مرتبط می شود.

غدد اشکی که به غدد lacrimal نیز معروف می باشد، قطرات اشک را ترشح می کند و غدد بزاقی به تحریکات غذایی به درستی پاسخ می گوید و از دهان موش ها بر علیه عفونت حفاظت می کند. اما در ارتباط با استفاده عملی از این غدد ترشحی مهندسی شده چندین مشکل وجود دارد و به بانک مناسبی از سلول های بنیادی نیاز است.


...::::درمان بیماری های خطرناک چشم با لیزر جدید::::...

نوعی لیزر جدید به دانشمندان «موسسه چشم Truhlsen» در مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا کمک خواهد کرد درمان بهتری را برای بیماری‌های خطرناک چشم ارائه دهند

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازافکارنیوز، این لیزر پیشرفته قادر است از نابینایی بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های جدی جلوگیری کند.

در ۲۲ جولای، نخستین بیمار مبتلا به «رتینوپاتی دیابتی پرولیفراتیو» با این لیزر درمان شد. این بیماری دشوارترین مرحله بیماری‌های چشم است که از دیابت ناشی می‌شود.

به گفته «دیانا دو ام دی»، دانشیار و متخصص چشمی که نخستین درمان را با این لیزر انجام داد، تکنولوژی مزبور مهم‌ترین لیزر لبه تیغ جهان است که هم‌اکنون در دسترس است.

این فناوری به متخصصان امکان اعمال تعدادی از نقاط لیزری را در الگوهای متنوع می‌دهد و در مقایسه با لیزهای معمولی، موثرتر، ایمن‌تر و کارآمدتر گزارش شده است.

لیزرهای معمولی در تعداد الگوها و پالسی که می‌توانند به کار برند، محدود هستند، در حالی که لیزر جدید امکان هدف‌قراردادن پیشرفته‌تری را می‌دهد.

لیزر ارائه‌شده درمانی را برای بیماری‌های نادر چشم شامل انسداد وریدی شبکیه، گلوکوم نئوواسکولار و اشک‌های شبکیه ارائه می‌دهد.

علاوه بر این، با توانایی کاربرد میکروپالس، این شیوه می‌تواند با درمان‌های دیگر به منظور درمان «ادم ماکولای دیابتی»، رایج‌ترین عامل از دست دادن بینایی در بیماران دیابتی، ترکیب شود.

نرخ دیابت در امریکا در حال افزایش است، بنابراین، بیماران بیشتری می‌توانند از درمانی که فناوری جدید در اختیار می‌گذارد، بهره ببرند.

نام کامل این لیزر، «لیزر چندنقطه‌ای فوق اسکن» است و توسط شرکت «کانتل مدیکال» که دفتر مرکزی آن در پاریس است، ساخته شده است.


...::::درمان انواع مختلف بیماری‌های شبکیه چشم در زاهدان::::...

رئیس بیمارستان چشم پزشکی الزهراء زاهدان گفت: محققان مرکز فوق تخصصی چشم پزشکی الزهراء زاهدان موفق به درمان انواع مختلف از بیماری‌های شبکیه چشم شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، علیرضا مالکی در این باره اظهار داشت: نتایج اولیه تحقیقات محققان چشم پزشکی جنوب شرق کشور، نوید موفقیت در درمان نوین بیماری‌های شبکیه چشم را می‌دهد.

وی افزود: محققان این مرکز موفق شدند با روشی بسیار کم هزینه و بدون عوارض جانبی سایر درمان‌ها، به درمان انواع مختلفی از بیماری‌های شبکیه چشم از جمله بیماری‌های چشمی دیابتی، افراد سالخورده و نوزادان نارس بپردازند.سرپرست تیم تحقیقاتی چشم پزشکی الزهراء زاهدان با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن اجرای این تحقیق بر روی تعدادی از هم استانی‌ها بیان کرد: در مدت زمان کوتاهی پس از انجام این درمان، آثار بهبود بیماری در بیماران مشاهده شد.مالکی گفت: محققان در این روش، آنزیم پلاسمین را از خون بیمار جداسازی و به چشم تزریق می‌کنند.

وی تصریح کرد: تا کنون جداسازی آنزیم از خون بیمار با همکاری واحد تحقیقات مرکز انتقال خون کشور انجام می‌شد که به زودی با تجهیز آزمایشگاه در مرکز فوق تخصصی چشم پزشکی الزهراء زاهدان تمامی مراحل در همین مرکز انجام می‌شود.این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به روش‌های قبلی درمان بیماری‌های شبکیه چشم اشاره و بیان داشت: تا کنون این بیماری‌ها توسط عمل جراحی درمان می‌شد که هزینه‌های درمانی سنگین و در برخی موارد با عوارض جانبی همراه بود که خوشبختانه این درمان نوین با کمترین عارضه جانبی همراه و بسیار کم هزینه است.

مالکی افزود: این روش نوین که تا پیش از این در اختیار تعداد کمی از کشورهای پیشرفته دنیا بوده است با اتمام مرحله تحقیقاتی، صرفه‌جویی ارزی زیادی را برای کشورمان به دنبال خواهد داشت.


...::::روش های نوین درمانی در حوزه ی چشم پزشکی ارائه می شود::::...

دبیر علمی بیست و سومین کنگره ی سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران گفت:روش های نوین درمانی در حوزه ی چشم پزشکی برای درمان بیماری های پیشرفته و پیچیده چشمی در این کنگره مطرح می شود.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران- تی یلم"به نقل از انجمن چشم پزشكي ايران، دكتر هوشنگ فقيهي اظهار داشت: در پانل هاي اين كنگره، افراد داراي بيماري هاي پيچيده چشمي معرفي و بيماري آنها بررسي مي شود. در اين پانل ها مواردي كه حتي پس از مشاوره هاي پزشكي براي چشم پزشكان قابل تشخيص نبوده و براي درمان به نتيجه مطلوبي نرسيده اند، مطرح و درمورد ادامه روند درمان براي دستيابي به بهترين نتيجه، نظرخواهي مي شود.
وي ادامه داد: همچنين متخصصان دعوت شده از ساير كشورها، در اين پانل ها و كارگاه ها به ارايه آخرين دستاوردهاي حوزه چشم پزشكي مي پردازند كه در نتيجه آن سطح علمي متخصصان ايراني نيز افزايش مي يابد.
وي گفت: در اين كنگره بيماري هاي مهم چشمي همچون بيماري هاي مربوط به قرنيه، شبكيه و استرابيسم، گلوكوم و اكولوپلاستيك واربيت مطرح و بررسي مي شود.
بيست و سومين كنگره ساليانه انجمن چشم پزشكي ايران از ششم تا نهم آبان ماه امسال در مركز همايش‌هاي بين المللي رازي تهران برگزار مي‌شود.


 


...::::جمع آوری خون بند ناف برای نوزاد بی خطر است::::...

جمع آوری خون بند ناف برای نوزاد بی خطر است
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان؛یک متخصص زنان و زایمان گفت: فرایند جمع آوری خون بند ناف برای نوزاد بدون درد و بی خطر است و سوزن به اعضای داخلی نوزاد آسیب نمی رساند.
دکتر فریبا رضایی در گفتگو با خبرنگار "بنیان" تصریح کرد : خون بندناف پس از زایمان به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می‌شود در حالیکه این خون مملو از سلول‌های بنیادی است که می توانند ده ها بیماری را درمان کند.
وی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در این حوزه به خانواده ها بسیار ضعیف است، خاطر نشان کرد: متاسفانه بسیاری از خانواده ها تصور می کنند با ذخیره خون بندناف به نوزادشان آسیب می رسد در حالیکه اینگونه نیست و در برخی شرایط حتی به نوزاد کمک می کند.

 



...::::اطلاعات شگفت انگیز درباره چشم::::...

چشم

گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران _تی یلم"اطلاعات شگفت انگیز درباره چشم:

1-چشم ها بعد از مغز، پیچیده ترین عضو بدن شما هستند.

2- چشم ها بیش از 2 میلیون بخش فعال دارند.

3- چشم ها در هر ساعت 36000 بایت (bits: واحد اندازه گیری اطلاعات) اطلاعات را تهیه می کنند.

4- در شرایط مناسب و صحیح می توانند روشنایی یک منبع نور را در فاصله 5/22 کیلومتری تشخیص دهند.

5- نزدیک به 85 درصد کل معلومات شما از طریق چشم ها به دست می آید.

6- چشم ها از 65 درصد مسیرهای منتهی به مغز استفاده می کنند.

7- چشم ها می توانند فوراً صدها ماهیچه و اندام را در بدن شما فعال کنند.

8- در طی یک عمر طبیعی، چشم ها می توانند مانند یک دوربین، 24 میلیون عکس از دنیای اطرافتان برای شما بگیرند.

چشم

 

9- ماهیچه هایی که از داخل، چشم های شما را حرکت می دهند، قوی ترین عضلات برای این کار هستند. این عضلات 100 برابر قوی تر از مقدار مورد نیاز هستند.

چشم

10- کره چشم افراد بزرگسال حدود 5/2 سانتیمتر قطر دارد. از کل سطح کره چشم، فقط یک ششم آن یعنی قسمت جلویی آن در معرض دید قرار دارد.

11- چشم ها تنها قسمتی از بدن هستند که می توانند در هر زمانی صد در صد فعال باشند، شب یا روز و بدون هیچ استراحتی.

پلک های چشم و ماهیچه های خارجی چشم نیاز به استراحت دارند، حالت لیز بودن و نرمی سطح چشم بایستی از نو تجدید شود، ولی خود چشم ها هرگز نیاز به استراحت ندارند.

با این همه، هر چند وقت یک بار به چشم هایتان استراحت دهید.

12-بینایی چشم ها؛با ارزش ترین حس برای شماست.لذا به خوبی از آنها مراقبت کنید و در حفظ سلامتی آنها کوشا باشید.


::::قانون جامع حمايت از حقوق معلولان::::

  ماده1. دولت موظف است زمينه های لازم را برای تأمين حقوق معلولان، فراهم وحمايت های لازم را از آنها به عمل آورد.

 تبصره. معلول در اين قانون به افرادی اطلاق ميگردد که به تشخيص کميسيون پزشکی سازمان بهزيستی براثر ضايعه جسمی، ذهنی،روانی يا توأم ، اختلال مستمر در سلامت و کارايی عمومی وی ايجاد گردد. به طوری که موجب کاهش استقلال فرد در زمينه های اجتماعی و اقتصادی شود.

 
ماده 2. کليه وزارتخانه ها، سازمانها وموسسات و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی موظفند در طراحی، توليد و احداث ساختمانها و اماکن عمومی و معابر و وسايل خدماتی به نحوی عمل نمايند که امکان دسترسی و بهره مندی از آنها برای معلولان همچون ...



 ...::::آئين‌نامه‌های اجرائی
قانون جامع حمايت از حقوق معلولان::::...

 

 آئين نامه اجرائی ماده (2) قانون جامع حمايت از حقوق معلولان

    ماده يک: عبارات زير در اين آئين نامه در معانی مشروح زير به کار می روند :

  الف) مناسب سازی: اصلاح محيط و تدارک وسايل حمل و نقل است به طوری که افراد معـلول قـادر باشنـد تا آزادانـه و بدون خطر در محـيط پيرامون خود اعـم از اماکن عمومی، معابر، محيط شهری و بين شهری و ساختمانهای عمومی حرکت کنند و از تسهيلات محيطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصـادی با حفظ استـقلال فردی لازم بهره مند شوند .

  ب)دستگاههای مشمول اين آئين نامه: کليه وزارتخانه ها، سازمانها، موسسات و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی .

  پ) ضوابط و مقررات شهرسازی و ...



...::::کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت::::...

حقوق بشر  > ایران  - کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت مصوب 13 دسامبر 2006

مقدمه:

دولتهای عضو کنوانسیون حاضر ،

(الف) با یادآوری اصول اعلام شده در منشور سازمان ملل متحد آه منزلت و ارزش ذاتی و حقوق برابر و لاینفک همه اعضای خانواده بشری را بعنوان بنیان آزادی ، عدالت و صلح در جهان به رسمیت می شناسد

( ب) با شناسایی اینکه سازمان ملل در اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق های بین المللی حقوق بشر اعلام و موافقت نموده است آه همگان بدون هر گونه تمایزی ، از تمامی حقوق و آزادیهای مندرج در اسناد مذآور ، برخوردار می باشند

( پ) باتائید مجدد بر جهان شمولی ، عدم انفکاک ، وابستگی متقابل و ارتباط فی مابین تمامی حقوق بشر و آزادیهای بنیادین و نیاز افراد دارای معلولیت به بهره مندی کامل آنها بدون تبعیض تضمین گردد

( ت) با یادآوری میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ،میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی ، کنوانسیون بین المللی حذف ...



...::::کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت::::...

حقوق بشر  > ایران  - کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت مصوب 13 دسامبر 2006

مقدمه:

دولتهای عضو کنوانسیون حاضر ،

(الف) با یادآوری اصول اعلام شده در منشور سازمان ملل متحد آه منزلت و ارزش ذاتی و حقوق برابر و لاینفک همه اعضای خانواده بشری را بعنوان بنیان آزادی ، عدالت و صلح در جهان به رسمیت می شناسد

( ب) با شناسایی اینکه سازمان ملل در اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق های بین المللی حقوق بشر اعلام و موافقت نموده است آه همگان بدون هر گونه تمایزی ، از تمامی حقوق و آزادیهای مندرج در اسناد مذآور ، برخوردار می باشند

( پ) باتائید مجدد بر جهان شمولی ، عدم انفکاک ، وابستگی متقابل و ارتباط فی مابین تمامی حقوق بشر و آزادیهای بنیادین و نیاز افراد دارای معلولیت به بهره مندی کامل آنها بدون تبعیض تضمین گردد

( ت) با یادآوری میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ،میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی ، کنوانسیون بین المللی حذف ...



...::::مکانیسم هرپس ویروس تلومری در طب پیوند::::...

مکانیسم  هرپس ویروس  تلومری در طب پیوند
پژوهشگران مکانیسمی را شناسایی کرده اند که توسط آن شکل ارثی herpesvirus 6 می تواند از کروموزوم فرار کند و در برخی شرایط مجددا فعال شود.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران تی یلم"به نقل از بنیان،تنها در بریتانیا نیم میلیون نفر که ممکن است حتی خود نیز مطلع نباشند در ژنوم خود نوعی ویروس به نام  herpesvirus 6  را دارند که از والدین خود به ارث برده اند.

پژوهشگران در این مطالعه تلومرها را مورد بررسی قرار داده اند. تلومرها ساختارهایی هستند که در انتهای کروموزوم قرار گرفته و نقش حفاظتی دارند. تلومر کوتاه شده یا آسیب دیده می تواند منجر به پیری سلول و یا  تغییرات ژنتیکی شود بنابراین تلومرها در فرایند پیری و سرطان نقش دارند. اشکال متعدد هرپس ویروس های انسانی به دنبال عفونت در بدن می توانند نهفته باقی  بمانند به این معنی که در مجموعه ای از سلول ها وجود خواهند داشت ودر مواردی مجدد فعال خواهد شد. در این تحقیق مشخص شده است که شکل ارثی هرپس ویروس 6 یاCI-HHV-6  در تلومرها قرار می گیرد. دراین افراد، ژنوم ویروس کامل است و همه ژن های مورد نیاز برای فعال شدن مجدد ویروس را دارد. تلومرهای حاوی ویروس ناپایدارند و مستعد حذف های ناگهانی هستند که منجر به کوتاه شدن آن ها می شود که به نوبه خود موجب ناپایداری بیشتر و در نهایت آزاد شدن ویروس خواهد شد. این یافته ها در زمینه پیوند می تواند حائز اهمیت باشد چرا  که درصورت حامل بودن فرد دهنده پیوند، مشکلاتی برای گیرنده پیوند ایجاد خواهد شد زیرا در این افراد سیستم ایمنی سرکوب می شود.

پژوهشگران معتقدند تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است تا مشخص شود ویروس چگونه از تلومر می گریزد، چه عاملی این فرایند را کنترل می کند و آیا کوتاه شدن تلومر در اثر پیری می تواند بر نرخ آزاد شدن ویروس مذکور از کروموزوم تاثیرگذار باشد.

 


...::::تبدیل سلول های حیوانات به سلول های بنیادین جنینی::::...

 

پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات سرطان در مادرید اسپانیا توانستند با تغییر در سلول های حیوان، سلول های بنیادین بسازند که قابلیت رشد و تغییر به هریک از بافت های بدن را دارد.

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، تاکنون این نوع سلول های بنیادین که به سلول های بنیادین چند قوه ای معروف هستند، تنها پس از برداشته شدن از حیوان در آزمایشگاه تکثیر می شدند. اما این محققان موفق شدند سلول ها را در بدن موش های زنده بسازند.
آنها دریافتند با کاربرد ترکیبی ازعوامل تغییر برنامه، می توان برنامه  ریزی سلول های رسیده را تغییر داد.

مانوئل سرانو مدیر تیم تحقیقاتی می گوید:«انتظار این نتیجه را نداشتیم. باعث شگفتی شد. این سلول ها بهتر از هر چیزی است که می توانستیم در آزمایشگاه بسازیم.»

سلول های کلیه، معده، روده و لوزالمعده موش ها، همه نشانه هایی به دست دادند که برنامه ریزیشان تغییر کرده است و به حالت بسیار تکثیر پذیر و پرتوانی بازگشته اند که آن را شبیه به سلول های بنیادین جنینی می کند.

سرانو افزود:«در بافت های متعدد ، سلول ها هویت خود را از دست می دهند مثلا سلول کبد دیگر سلول کبد نیست یا سلول روده دیگر سلول روده نیست بلکه به سلول جنینی تبدیل می شود.»

این کشفیات کاربردهای درمانی نظیرترمیم نخاع یا سلول های تولید کننده انسولین را به دنبال خواهد داشت اما هنوز تا رسیدن به این دستاوردها کار درازی در پیش رو است.

در خوش بینانه ترین حالت آزمایش های بالینی تا پیش از پنج سال دیگر آغاز نخواهد شد.


با مشاوره پزشکی ژنتیک آشنا شویم...::::با مشاوره پزشکی ژنتیک آشنا شویم::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"در هر انسانی ۵-۱۰ ژن معیوب وجود دارد.پس از ازدواج فامیلی این ژن های معیوب و مشابه کنار یکدیگر قرار می گیرد. و سبب افزایش بروز اختلالات ژنتیکی در در ازدواج های فامیلی می شود.
در مشاوره پزشکی ژنتیک رابطه دو طرفه ای بین فرد و مشاور بوجود می آید که فرد می تواند از مشاور در زمینه های مختلف مربوط به اختلال ژنتیک راهنمایی و کمک بگیرد.
۱-در مورد تشخیص پیش آگهی بیماری و برخورد با آن
۲-آشنا شدن با چگونگی به ارث بردن بیماری و خطر ابتلا آن بیماری در سایر افراد خانواده
۳-مشورت در زمینه روش های موجود برای تشخیص بیماری قبل از تولد
۴-کمک مشاور در مورد راه های درمانی صحیح و حمایتی برای بیمار

/مواردی که نیازمند مشاوره ژنتیک است/

۱-ازدواج فامیلی
۲-عقب ماندگی ذهنی
۳-معلولیت های مادر زادی
۴-اختلال در رشد و کوتوله گی
۵-داشتن ظاهر غیر طبیعی
۶-مشکل و ابهام تناسلی
۷-سقط های مکرر،نازایی ،مرده زایی،عقیمی
۸-حامله شدن در سنین بالاتر از ۳۵ سال
۹-سرطان ، دیابت ،بیماری های قلبی-عروقی
۱۰-اختلالات عصبی-عضلانی
۱۱-بیماری های عصبی مزمن
۱۲-قرار گرفتن در معرض اشعه و استفاده از دارو و مواد شیمیایی

/زمان مشاوره ژنتیک/
۱-قبل از ازدواج
۲-قبل از بارداری
۳-در حین بارداری
۴-بعد از تولد اولین فرزند ناقص

جهت آمادگی در برابر اختلالات ژنتیکی حتما قبل از ازدواج مشاوره انجام دهید.
در ازدواج های فامیلی (پسرعمو و دختر عمو و………) بروز بیماری های ژنتیکی دو برابر ازدواج با افراد بیگانه است.در جهان امروز بیش از ده هزار بیماری ارثی شناخته شده است.اختلال در ژن ها یا کروموزوم ها موجب بیماری های ژنتیکی می شوند.

 


...::::جالب ترين بالش دنيا::::...

اين بالش مانع از رسيدن نور و امواج تلفن همراه و نور چراغ به داخل آن مي شود و باعث مي شود فرد خوابي راحت داشته باشد.در اين بالش فقط جايگاه هايي براي چشم ها و تنفس در نظر گرفته شده است که در اطراف بيني و دهان مي توانيم اکسيژن را رد و بدل کنيم.




 


...::::زیبایی چشم ها با 7 راه جدید::::...

اگر می‌خواهید با یك تیر 3 نشان بزنید این مطلب را از دست ندهید. اگر می‌خواهید علاوه بر سلامت چشم‌های‌تان، زیبایی و جذابیت آنها را چندبرابر كنید بدون آنكه پول زیادی خرج كنید، پیشنهاد می‌كنیم برای یك بار هم كه شده به شیوه كلئوپاترا آخرین امپراتور مصر باستان عمل كنید و با كمترین هزینه سلامت و زیبایی چشم‌های‌تان را تضمین كنید.

مژه‌های بلند و خوش حالت می‌خواهید

نسخه كلئوپاترا را تكرار كنید


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از مجله زندگی ایده آل ؛ برای بسیاری از خانم‌ها و دختران جوان مهم است كه مژه‌هایی پرپشت و بلند داشته باشند. برای همین منظور هم دست به دامن انواع و اقسام ریمل‌های آرایشی حجم‌دهنده و بلندكننده مژه می‌شوند تا با كمك آنها زیبایی چشم‌های‌شان را چند برابر كنند. لوازمی كه اگر با احتیاط سراغ‌شان نرویم خود می‌توانند عاملی برای از دست رفتن زیبایی چشم‌ها باشند. اما نگران نباشید ما برای شما پیشنهاد دیگری داریم. بیایید به شیوه كلئوپاترا چشم‌های‌تان را زیبا و جذاب كنید. تنها كافی است به روش او دست به دامن روغن فندق شوید و با این روغن مژه‌ها را ماساژ دهید.



 

...::::WNT3دارای توانایی پیش بینی پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی به آندودرم قطعی می باشد::::...

WNT3:به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از بنیان مقاله ای با عنوان  دارای توانایی پیش بینی پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی انسان به آندودرم قطعی می باشد

ایجاد سلول های عملکردی از سلول های بنیادی پرتوان القایی (PSCs) ازطریق تمایز آزمایشگاهی یک روش امیدبخش برای غربالگری دارو و سلول درمانی است. با این حال، مشاهده تنوع وسیع و غیر قابل اجتناب در پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی مختلف انسانی (hESC) و یا رده های سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSC) ، باعث می شود انتخاب یک رده سلولی مناسب برای تمایز به یک دودمان سلولی خاص دشوارباشد. دراینجا، ما شناسایی WNT3 را به عنوان یک نشانگر قادر به پیش بینی پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی انسان به اندودرم قطعی (DE) گزارش می کنیم. ما نشان می دهیم که، سطح  mRNA  مولکول WNT3  درسلول های بنیادی جنینی انسان با میزان تمایز به اندودرم قطعی آنها مرتبط است. علاوه براین، دستکاری سلول های بنیادی جنینی انسان از طریق کاهش و یا افزایش بیان WNT3 به ترتیب می تواند مانع یا سبب القا تمایز به اندودرم در یک روش وابسته به سطح WNT3 شود. درنهایت، آنالیز چندین دودمان از سلول های بنیادی جنینی انسان بر اساس سطوح بیان WNT3 ، اجازه پیش بینی دقیق پتانسیل تمایزآنها به اندودرم قطعی را می دهد. در مجموع، مطالعه ما ازاین مفهوم که WNT3 می تواند به عنوان یک نشانگر برای پیش بینی پتانسیل تمایزبه اندودرم سلول های بنیادی جنینی انسان بکار رود، حمایت می کند.

 


...::::سپاسگزاری::::...

هجران ابدی و غم از دست دادن عزیز سفر کرده مان هنوز بر قلب هایم سنگینی می کندو جز پناه بردن به مشیت الهی و طلب غفران برای آن زنده یاد، چاره ای نیستاینک که دست طبیعت، بهار زندگی ما را به برگ ریزان خزان بدل کردو گل سر سبد زندگی ما رابه دیار باقی بردو روح بلند مادری مهربان، خیر و عاشق پاکباخته اهل بیت (ع)مرحومه مغفوره را باخودبه پرواز درآورد و به ملکوت اعلی فرستادو همه رادرماتم وسوک ابدی نشاند،به حکم ادب و حق شناسی،بدین وسیله از همه عزیزان، سروران، دوستان، آشنایان، که بازماندگان را در تحمل این مصیبت یاری بخشیدندو با حضورآرامش بخش و دلسوزانه خود، مورد تفقد قرار دادندو یا با تلفن، پیامک،وارسال ایمیل،مرهمی بر قلب داغدارمان بودند، صمیمانه تشکر می کنم.همچنین نظر به اینکه به علت تالمات روحی فراوان و کثرت بزرگواران،قادر به قدردانی حضوری و تلفنی نشده ام،یک بار دیگر دست همه شما را می فشارم و می بوسم و دست دعا به امید اجابت به درگاه خداوند بزرگ بلند می کنم و سلامتی و بهروزی همه شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم از طرف محـــسن ســروش


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از آکادمی چشم پزشکی آمریکا،بيماراني كه به دليل ابتلا به آب مرواريد تحت عمل جراحي چشم قرار مي گيرند عمر طولاني تري دارند. محققان استراليايي در آكادمي چشم پزشكي آمريكا با مطالعه ۳۵۴ بيمار مبتلا به آب مرواريد (كاتاراكت) ۴۹ ساله و مسن تر متوجه شدند: افرادي كه تحت عمل جراحي آب مرواريد قرار گرفتند نسبت به افرادي كه اين عمل جراحي را انجام ندادند طول عمر بيشتري داشتند. دكتر جي.جين.وانگ و همكارانش از آكادمي چشم پزشكي آمريكا اظهار داشتند: مطالعه آنان نشان مي دهد بين تحليل رفتن بينايي و مرگ و مير افراد مسن ، ارتباط مستقيمي وجود دارد. به گفته محققان، عمل جراحي كاتاراكت احتمالا به علت اينكه كارايي جسمي و روحي بيمار را بالا مي برد ، سن او را نيز افزايش مي دهد. كاتاراكت يا آب مرواريد، حاصل لكه دار شدن عدسي چشم است كه به تخريب ميزان بينايي منجر مي شود و بيش از نيمي از افراد بالاتر از ۸۰ سال را مبتلا مي كند.

 


...::::کودکان خراسانی طی سال غربالگری بینایی می‌شوند::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"اجرای طرح غربالگری تشخیص زودهنگام تنبلی چشم از مهمترین طرحهای غربالگری است که از 14 سال پیش تاکنون همه ساله با مدیریت سازمان بهزیستی در سراسر کشور اجرا می‌شود و زمینه سلامت چشمان بسیاری از کودکان یک تا 6 ساله را فراهم کرده است.

علی اصغر ذبیحی؛ مجری طرح غربالگری تنبلی چشم خراسان رضوی با بیان این مطلب گفت : طرح غربالگری تنبلی چشم کودکان یک تا 6 سال به منظور تشخیص و درمان تنبلی چشم کودکان اجرا می‌شود .
وی هدف از اجرای این طرح را تشخیص و درمان به موقع تنبلی چشم کودکان پیش از ورود به دبستان عنوان کرد و افزود : تشخیص به موقع آمبلیوپی چشم در درمان و برخورداری کودکان از دید سالم بسیار حایز اهمیت است.

 



 ...::::زنی که با شنا در دریا چشمانش مثل خون آشام شد::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"شنا کردن یک ورزش سالم و مفید برای سلامتی است اما اگر بدون ایمنی صورت بگیرد عواقب غیرقابل جبرانی خواهد داشت .

یک زن و شوهر قبل از ازدواجشان تصمیم گرفتند که عکس هایی را از خود هنگام شنا در دریای سواحل هاوایی تهیه کنند. اما این زدن بدون توجه به رعایت نکات ایمنی بدون استفاده از عینک مخصوص به شنا پرداخت و اثر فشار و شوری آب را بر چشمان او می بینید.
 
زنی که با شنا در دریا چشمانش مثل خون آشام شد (تصاویر)
 
 


...::::13 باور غلط درباره ی چشم::::...

باورهای درست و غلط در تمام زمینه‌ها وجود دارند؛ حرف‌هایی ظاهرا علمی که در اغلب موارد معلوم نیست برای نخستین بار از زبان کدام دانشمند شنیده شده‌اند!
از نظر دانش پزشکی، این باورها در بسیاری از موارد، نه‌تنها کمکی به بیمار نمی‌کنند و نه‌تنها باعث دورشدن آنان از راهکارهای مناسب درمانی می‌شوند بلکه حتی می‌توانند خطراتی جدی هم برای سلامت او ایجاد کنند.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازهلث‌دی‌نیوز این باورها در مورد چشم از این قرارند:

1- مطالعه در نور کم به چشم‌ها آسیب می‌رساند:

استفاده از چشم‌ها در نور کم باعث آسیب به آنها نمی‌شود. فراموش نکنید از زمانی که همه فعالیت‌های مرتبط با بینایی مانند مطالعه و خیاطی، زیر نور شمع یا چراغ‌های نفتی و یا گازی صورت می‌گرفت، مدت زیادی نمی‌گذرد.اگر قرار بود این اتفاق بیفتد سال‌های قبل همه باید نابینا می‌شدند! البته شکی نیست که همه افراد برای سهولت در مطالعه و جلوگیری از خستگی چشم باید از نور «مناسب» استفاده کنند.



 
...::::همایش سلول های بنیادی و اختلالات بینائی در اصفهان برگزار می شود::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از ایرنا،دبير اجرايي اين همايش گفت: اين همايش با هدف آشنايي متخصصان چشم پزشكي با زمينه هاي كاري استفاده از سلول هاي بنيادي در درمان اختلالات بينايي در كلينيك ها برگزار خواهد شد.

 

فرشته كرمعلي،ايجاد زمينه ي مشترك همكاري بين چشم پزشكان و پژوهشگاه رويان در درمان اختلالات بينايي را هدف ديگر اين همايش عنوان كرد.
وي مخاطبان همايش سلول هاي بنيادي و اختلالات بينايي را متخصصان چشم‌ پزشكي، علوم تشريح، فيزيولوژي، فارماكولوژي، پرستاري، بينايي سنجي و پزشكان عمومي دانست.
كرمعلي، محورهاي همايش يادشده را آشنايي با سلول هاي بنيادي، روند مولكولي تكوين طبيعي چشم، روند تمايز سلول هاي بنيادي به سلول‌هاي شبكيه در شرايط آزمايشگاهي و ساخت چشم اوليه در آزمايشگاه و انواع اختلالات بينايي كه با سلول‌هاي بنيادي قابل درمان است، عنوان كرد.
دبير اجرايي همايش سلول‌هاي بنيادي و اختلالات بينايي، آشنايي با كشت سلول در شرايط آزمايشگاهي و روشهاي ارزيابي سلولي(PCR، رنگ آميزي و فلوسايتومتري) را از ديگر محورهاي اين همايش برشمرد.
اين كارشناس همچنين با بيان اينكه پژوهشگاه رويان در زمينه استفاده از سلول هاي بنيادي براي رفع اختلالات بينايي در سطح حيواني و آزمايشگاهي كار كرده است، گفت: اين كار در كشور در سطح كلينيكي و براي سلول هاي خاص بينايي نظير سلول هاي رنگدانه شبكيه(RPE) هنوز انجام نشده است.
وي به دو بيماري بينايي كه با كهولت سن در انسان بوجود مي آيد و در دنيا شايع است، اشاره و اظهار كرد: اين دو بيماري شامل تخريب ماكولايي وابسته به سن(AMD) و اشتارگات است.
دبير اجرايي همايش سلول‌هاي بنيادي و اختلالات بينايي ابراز اميدواري كرد كه با همكاري چشم پزشكان، روشهاي درماني با استفاده از سلول هاي بنيادي براي اين بيماري در كشور به دست آيد.


 

 
...::::مبتلایان به خشکی چشم از لنز استفاده نکنند::::...
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازشهر خبر،رییس انجمن اپتومتری خراسان رضوی درباره موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.

عباس عظیمی عنوان کرد: ده‌ها سال پیش لنزهای نوع سخت با هدف استفاده در موارد طبی و درمانی ساخته شد و در دهه 70 و 80 نوع تکامل یافته این لنزها شکل گرفت.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: عدم تجویز لنز توسط متخصص و استفاده نادرست از آن ممکن است موجب بروز مشکلات چشمی از جمله عفونت چشمی، اختلالات قرینه‌ای و اختلالات پلکی شود.

عظیمی تاکید کرد: ارائه لنز طبق دستور معاونت بهداشتی وزارت بهداشت فقط باید توسط افراد چشم پزشک، کارشناس بینایی سنجی و متخصص چشم تجویز شود.

وی گفت: در بعضی از موارد استفاده از عینک تاثیری در اصلاح دید ندارد و باید از لنز استفاده شود.

به گفته عظیمی، بهترین شرایط برای استفاده از لنز، آب و هوای مرطوب و خنک است.

وی در خصوص موارد منع استفاده از لنز اظهار کرد: افرادی که دچار بیماری مزمن چشمی، گل مژه، اختلال قرنیه و خشکی چشم هستند نباید از لنز استفاده کنند.

 

 


...::::تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده::::...
دانشمندان اسپانیایی موفق شدند سلول های بنیادی جدیدی را در موش های زنده رشد دهند.
تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،این دانش پژوهان می گویند موفقیت آنها احتمالاتی را برای تولید دوباره بافت های آسیب دیده در افراد مبتلا به گستره وسیعی از بیماری ها از جمله نارسایی قلبی تا ضایعه نخاعی فراهم می کند.

محققان در این پژوهش از همان دستور العمل تقویت رشد مواد تشکیل دهنده استفاده کردند که به طور معمول برای تولید سلولهای بنیادی در ظروف آزمایشگاهی به کار گرفته می شود؛ با این تفاوت که این سلول ها این بار در بدن موش های زنده آزمایشگاهی قرار داده شدند.

 



 

...:

 

...::::تحقیقات امیدوار کننده برای درمان دژنراسیون ماکولا::::...

 

تحقیقات امیدوار کننده برای درمان دژنراسیون ماکولا

 

استفاده از مهارکننده های MDM2، به عنوان یک جایگزین برای داروی anti-VEGF می تواند برای درمان دژنراسیون ماکولا مورد استفاده قرار گیرد که موجب فعال شدن p53 شده و در نتیجه موجب پسرفت عروق خونی غیر طبیعی می شود که موجب فقدان بینایی در این بیماری می شوند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران"به نقل از بنیان،محققین دانشگاه پزشکی کارولینای شمالی اطلاعات جدید و جالبی را برای درمان بهتر دژنراسیون ماکولا منتشر کرده اند. در مطالعات صورت گرفته با استفاده از موش، ثابت شده است که یک کلاس دارویی شناخته شده تحت عنوان مهارکننده های MDM2 ، در پسرفت عروق خونی غیر طبیعی که مسئول فقدان بینایی در این بیماری هستند، موثر هستند...



...:::: تولید اولین گوشت آزمایشگاهی ::::...

تولید اولین گوشت آزمایشگاهی
دانشمندان موفق به تولید اولین گوشت در محیط آزمایشگاه توسط سلول های بنیادی عضله شانه گاو شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از CBCnews اولین گوشت آزمایشگاهی از سلول های عضلانی شانه دو گاو تولید و پخته شد و در محضرعموم در لندن خورده شد. دو داوطلب تکه ای از همبرگر پخته شده از گوشت تولید شده از سلول های بنیادی گاو را تست کردند. این گوشت تولید شده از لحاظ بافتی کیفیت خوبی داشته ولی از نظر طعم به بررسی بیشتری نیاز دارد. دکتر Post و تیم تحقیقاتیش در دانشگاه Maastricht در هلند با تلاش 5 ساله موفق به ایجاد این برگر شدند. ابتدا سلول ها در محلول مغذی غوطه ور شده تا به بافت عضلانی تبدیل شوند. سپس به رشته های کوچکی از گوشت رشد یافتند. برای ایجاد یک تکه گوشت 140 گرمی در حدود 20000 رشته نیاز است.

 


...:::: ساخت دوچرخه هوشمند ویژه نابینایان ::::...
«محققان انگلیسی از دوچرخه UltraBike رونمایی کردند که با کمک آرایه ای از حسگرهای فراصوت، امکان دوچرخه سواری مستقل برای نابینایان را فراهم می کند»

ساخت دوچرخه هوشمند ویژه نابینایان

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،در این دوچرخه از حسگرهای فراصوت (التراسونیک) برای تشخیص موانع در مسیر حرکتدوچرخه سوار استفاده شده است.

 با کمک این فناوری، امکان دوچرخه سواری مستقل برای کم بینایان و نابینایان فراهم می شود.

 «جان لگ»، مدیر بنیاد خیریه RNIB تأکید می کند: با توجه به روند سریع پیر شدن جمعیت در کشورهای پیشرفته و بروز مشکلات بینایی مرتبط با افزایش سن، توسعه فناوری های جدید برای تسهیل زندگی مستقل افراد کم بینا و نابینا بسیار ضروری است.

 دوچرخه UltraBike که در مرکز علمی گلاسکو رونمایی شد، می تواند انقلابی در سازگاری افراد نابینا با شرایط زندگی عادی بدون نیاز به کمک سایرین ایجاد کند.

 


...:::: تاثیرداروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بر روی سرنوشت سلول های بنیادی / پیش ساز عصبی ::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:تاثیر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بر روی سرنوشت سلول های بنیادی / پیش ساز عصبی در شرایط in vitro

در پیوند های آلوژن و گزنو، سرکوب مناسب سیستم ایمنی نقش عمده ای درمیزان بقاء، به خصوص در طولانی مدت دارد. اثر داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی درسرنوشت سلول های بنیادی/ پیش ساز به اندازه کافی بررسی نشده است. تمرکز این مطالعه، بررسی سیستماتیک اثرات چهار روش مختلف ایمنی درمانی بر روی مرگ / بقاء سلول های پیش سازعصبی انسان، تکثیر، فعالیت متابولیک، تمایز و مهاجرت آنها در شرایط in vitro است. این داروها شامل: 1. سیکلوسپورین A (CSA)، مهارکننده کلسینورین، 2. Everolimus (RAD001)، مهار کننده mTOR، 3. اسید Mycophenolic (MPA، mycophenolate)، مهار کننده دهیدروژناز اینوزین منوفسفات و 4. پردنیزولون، نوعی استروئید می باشند. در حداقل غلظت موثر (MEC)، ما کاهش قابل توجهی را در توانایی تکثیر سلول های پیش سازعصبی انسان (ترکیب BrdU)، به خصوص برای CSA و MPA، و تغییری را درفعالیت متابولیک وابسته به H(P)-NAD مشاهده کردیم. میزان مرگ و میر، نوروژنز، گلیوژنز و مهاجرت سلول عمدتاً تحت این شرایط برای هر 4 داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی بدون تغییر بوده، به جز مرگ سلول، که به طور قابل توجهی تحت تیمار MPA افزایش یافته بود.

 


...::::ابزاری جدید برای تشخیص تغییرات مولکولی جنینی::::...


یک تیم تحقیقاتی ابزار جدیدی را برای کمک به تشخیص تغییرات مولکولی نقطه ای در جنین طراحی کرده اند که طبق اظهارات آن ها ممکن است به شناسایی و احتمالا جلوگیری از برخی نقص های زمان تولد کمک کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از medicalxpress، ایده این ابزار از مطالعاتی که این محققین برای شناسایی اشتباهات متیلاسیون DNA  در موش انجام می دادند، حاصل شد. در پستانداران، جنین ها پدیده ای به نام imprinting را متحمل می شوند که در آن ها یکی از ژن های مادری یا پدری بیان می شود. نقایصی که در این مرحله رخ می دهد می تواند منجر به نواقص زمان تولد شود.



...:::: تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی ::::...

تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی
دانشمندان موفق به تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مشتق از مغز استخوان موش به سلو ل های شبه نورونی با مارکرهای نوروفیلامنت 200 و NeuN در محیط in vitro شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از news-medical،تاکنون به طور گسترده اعتقاد بر این بوده که سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان، سلول های فیبروبلاست چسبنده ای هستند و به عنوان واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی معرفی شده اند. با این وجود گزارشات اندکی نشان داده است که سلول های غیر چسبنده مغر استخوان می توانند در in vitro به واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده مغز استخوان تبدیل شوند و همچنین دارای پتانسیل تمایزی خاصی می باشند. دکتر Ben و تیم تحقیقاتیش سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان موش C57BL/6J  را کشت داده و توانستند واحدهای فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی را ایجاد کنند که توسط فاکتور رشد اپیدرمی این کلنی ها می توانند گسترش یابند.

سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان که در معرض فاکتور  رشد فیبروبلاستی و فاکتور رشد اپیدرمی و فاکتور رشد عصبی قرار گرفته اند، مارکرهای خاص عصبی مانند نوروفیلامنت 200 و NeuN را بیان می کنند. سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان که از موش های بتاگالاکتوزیداز ترانس ژن گرفته شده اند، به مدل های  موشی  با مغز ایسکمیک (اجسام مخطط راست) پیوند زده شدند. با استفاده از  رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی  سلول هایی که هم از نظر بتاالاکتوزیداز و هم NeuN مثبت بودند ، شناسایی شدند. این آزمایشات پیشنهاد می کند که سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان می توانند به سلول های شبه نورونی در in vitro و هم in vivo تمایز یابند و نهایتأ می توان از این سلول ها در درمان بیماری های سیستم عصبی استفاده نمود.

 


...:::: رعايت بهداشت كار با رايانه از خستگي چشم مي كاهد ::::...
دبير انجمن اپتومتري ايران گفت: رعايت بهداشت كار با رايانه در كاهش خستگي هاي تطابقي چشم مانند سردرد، اشك ريزش، سوزش و خارش كه مطابق با ميزان استفاده از رايانه و شرايط محيط كاري ايجاد مي شود، بسيار موثر است.
رعايت بهداشت كار با رايانه از خستگي چشم مي كاهد

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار ایرنا،محمدرضا زرين اظهار داشت: كاربراني كه درمدت طولاني با رايانه كار مي كنند، مجموعه علايمي مانند خارش، سوزش، اشك ريزش، سردرد و يا در حالت شديدتر، تهوع را تجربه مي كنند.



...:::: خائن ترین سلول های بدن ::::...

دانشمندان موفق شدند در جدیدترین مطالعات خود آن دسته از سلول های سیستم ایمنی را که به رشد سرطان کمک می کنند و حکم خائن را برای بدن دارند، شناسایی کنند.

 
 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دانش پژوهان می گوید سلول های ایمنی موسوم به «سلول های سرکوب کننده مشتق شده میلوئیدی»  فضای مناسب را برای زنده ماندن سلول های بنیادی سرطان فراهم می کنند.

گفته می شود سلول های بنیادی سرطان در برابر شیمی درمانی و پرتو درمانی مقاوم هستند این در حالی است که درمان کامل سرطان، مستلزم کشته شدن سلول های بنیادی سرطانی است.

محققان، سلول های رایج ترین و کشنده ترین نوع سرطان تخمدان را که اغلب به شیمیایی درمانی مقاوم است و بیماری پس از درمان دوباره عود می کند، بررسی کردند.

آنها می گویند اگر درمانی برای مبارزه با عملکرد این سلول های ایمنی پشتیبان سرطان شناسایی شود، درمان سرطان آسان خواهد شد.

سرطان رشد غیرقابل مهار سلول های بدخیم و غیر طبیعی در بدن است که به طور خودکار چندین برابر اندازه طبیعی رشد می کنند و به بافت های دیگر در نزدیکی منبع اولیه و یا در بخش های دور دست تری از بدن یورش می برند.



تولد نوزاد با ۳ والد در کشور امکانپذیر است

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازیک متخصص زنان و زایمان گفت: نوزاد با ۳ والد با هدف پیشگیری از تولد نوزادان معلول یا افزایش شانس فرزنددار شدن برای والدینی که به دلیل برخی مشکلات ژنتیکی قادر به داشتن فرزند سالم نیستند، در کشور امکانپذیر است. ابوطالب صارمی با اعلام این خبر گفت: این روش همچنین برای خانم‌هایی که در سنین بالا ازدواج می‌کند و مایل به داشتن فرزند هستند – با توجه به اینکه بارداری در سنین بالای ۳۵ سال، احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد- می‌تواند کمک کننده باشد.



...::::فرصت بینائی برای آمنه در حال از دست رفتن است::::...

آمنه بهرامی دختری که قربانی اسید‌پاشی شده ‌است در صورتی‌که نتواند به‌زودی هزینه‌های عمل جراحی‌اش را تامین کند، امکان به‌دست آوردن بینایی‌اش را برای همیشه از دست می‌دهد.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از شرق: آمنه بهرامی دختری که قربانی اسید‌پاشی شده ‌است در صورتی‌که نتواند به‌زودی هزینه‌های عمل جراحی‌اش را تامین کند، امکان به‌دست آوردن بینایی‌اش را برای همیشه از دست می‌دهد. به گزارش خبرنگار ما، پزشک معالج آمنه دو روز پیش او را معاینه کرد و گفت با توجه به اینکه واکنش چشم آمنه نسبت به نور بسیار کم شده در صورتی‌که به صورت فوری مورد عمل جراحی قرار نگیرد، به احتمال زیاد احتمال به دست‌آوردن بینایی خود را برای همیشه از دست خواهد داد. خواهر آمنه در این خصوص گفت: آمنه با دکتر اسپانیایی‌اش ملاقات داشت و بعد از معاینه چشم چون نور را به سختی می‌دید دکتر اعلام کرد آمنه اگر به‌زودی جراحی نشود امکان دیدن را برای همیشه از دست خواهد داد. ما مشکل تامین هزینه داریم. آمنه از سفارت ایران درخواست کمک کرده اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده است. او همچنین از رییس‌جمهوری نیز تقاضای کمک کرده ولی متاسفانه هنوز در انتظار به سر می‌بریم.

 

 

 

 

 


...::::استفاده از سلول بنیادی جنینی در سلول درمانی اشکالی ندارد::::...

«می‌توان از سلول بنیادی جنینی با رعایت چارچوب‌های از پیش تعیین شده برای سلول درمانی استفاده کرد»

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان دکتر باقر لاریجانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:با توجه به وجود مشکلات اخلاقی استفاده از سلول‌های بنیادی در سلول‌درمانی ، منبعی که از آن برای سلول درمانی استفاده می شود را مهم دانست.

وی افزود : معمولا استفاده از سلول‌های بالغ که از خود شخص گرفته می شود مشکلی را در درمان بیماران ایجاد نمی‌کند اما سلول‌های بنیادی جنینی با مسائل  اخلاقی روبه‌رو است.
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد با تاکید بر اهمیت این نکته که در چه سنی از جنین از سلول‌های بنیادی آن استفاده می‌شود ادامه داد: هر چند که این موضوع با محدودیت‌هایی همراه است، اما می‌توان از سلول بنیادی جنینی با رعایت چارچوب‌های از پیش تعیین شده برای سلول درمانی استفاده کرد.
لاریجانی درمورد سطح ایران در زمینه یلول های بنیادی گفت: ایران یکی از کشورهای سرآمد منطقه در حوزه تحقیقات سلول‌های بنیادی و سلول درمانی است و زیرساخت‌های علمی و پژوهشی مناسبی برای توسعه سلول درمانی دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان تاکید کرد: سلول درمانی در بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت مشکلات قلبی و عروقی و کبدی مورد استفاده قرار گرفته و پاسخ مثبت داده است اما هنوز این درمان کارایی خود را در درمان انواع سرطان نشان نداده است.

وی که مقاله خود را با عنوان مسائل اخلاقی در سلول درمانی در پانل مشترک دو کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و سلول‌های بنیادی ارائه می‌کرد، تاکید کرد: معمولا استفاده از سلول‌های بالغ مشکلی را در درمان بیماران ایجاد نمی‌کند اما سلول‌های بنیادی جنینی با حواشی اخلاقی روبه‌روست.


...::::جداسازی سلول ها بنیادی خون بند ناف با استفاده از یک آنتی بادی نوترکیب جدید::::...

جداسازی سلول ها بنیادی خون بند ناف با استفاده از یک آنتی بادی نوترکیب جدید
محققین فنلاندی با شناسایی آنتی ژن( i ) به عنوان یک مارکر در سطح سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف، یک آنتی بادی نوترکیب برای شناسایی و جداسازی این سلول ها ساخته اند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از EurekAlert، یک آنتی بادی نوترکیب جدید می تواند سلول های بنیادی مزانشیمی (MSCs) را شناسایی و جداسازی کند. این سلول ها یک منبع غیرجنینی از سلول های بنیادی با برنامه های کاربردی امیدوار کننده در مهندسی بافت، پیوند سلول های بنیادی خونی، و درمان اختلالات به واسطه سیستم ایمنی هستند. آنتی بادی، آنتی ژن گروه خونی i را روی سطح سلول های بنیادی مزانشیمی در خون بند ناف شناسایی می کند.

دکتر Hirvonen و همکاران در یک مرکز تحقیقاتی در فنلاند، یک دهنده خون با سطح بالای آنتی بادی برای آنتی ژن گروه خونی i شناسایی کردند. هیچ آنتی بادی که این آنتی ژن را شناسایی کند به صورت تجاری در دسترس نیست. در مقاله ای تحت عنوان" تولید آنتی بادی نوترکیب برای آنتی ژن گروه خونی (i)، یک مارکر برای سلول های بنیادی مزانشیمی "، نویسندگان توضیح داده اند که آنتی ژن( i)می تواند به عنوان یک مارکر برای تشخیص و جداسازی سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف استفاده شود. آن ها استفاده از تکنولوژی نمایشی آنتی بادی فاژ را برای تولید آنتی-(i) آنتی بادی توصیف کرده اند که آنتی ژن (i) را روی سطح سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف همانند سلول های قرمز خون تشخیص می دهد.

مزیت استفاده از این تکنیک این است که آنتی بادی علیه مولکول های ایمنی ضعیف می تواند تولید شود، به طوری که یک استراتژی ایمن ساز مورد نیاز نیست. در دسترس بودن آنتی-(i) آنتی بادی، پتانسیل جداسازی موثر سلول های بنیادی مزانشیمی را از نمونه های خون بند ناف افزایش می دهند.

 


صفحه قبل 1 ... 33 34 35 36 37 ... 42 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است